2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenci Anketleri Değerlendirildi

Sevgili Öğrenciler,

Geçen yıl sizlere ilk kez uygulamış olduğumuz anket tarafımızdan dikkatle değerlendirilmiş,  şikâyet ve önerileriniz özenle ele alınmıştır.  Ankette çok iyi ve iyi olarak yanıtlanan sorular ders içeriklerinden, ders çeşitliliğinden, dersin işlenişinden ve genel olarak öğrencilik hayatınızdan memnuniyetinizi ortaya koymaktadır.

Sürpriz bir şekilde gerek içerik gerekse güncelleme açısından son iki yılda eskisi ile kıyaslanamayacak ölçüde geliştirmiş olduğumuz web sayfamızın şekil ve içeriğinden şikâyetler olduğu görülmekte ve Enstitüye internet üzerinden yöneltilen sorulara verilen yanıtların hızlı olmadığı belirtilmektedir.

Bunun nedenleri arasında sizlerin beklentilerinin yüksek olması, personel sayımızdaki yetersizlik, web sayfamızın kapasitesinin sınırlı olması sayılabilir. Maalesef sizlerle ve Enstitümüzden hizmet almak isteyen kurum-kuruluş ve bireylerle iletişimimizi web üzerinden anlık yapabilmeye olanak sağlayacak ilave bir personel istihdam etme imkânımız bulunmamaktadır. Buna rağmen gerek web üzerinden iletişimimiz (adlitipens@istanbul.edu.tr) gerekse telefon numaralarımız sizlerle olan tüm yazışmalarımızda sayfa altında yer almakta ve bu kanallardan olan başvurularınıza olabildiği ölçüde kısa sürede cevap verilmeye gayret edilmektedir. Bunun dışında sizlere olan tüm duyurularımız Enstitümüzün öğrenci işleri panosundan hızlı bir şekilde yapılmaktadır.

Enstitümüz eğitim, araştırma geliştirme ve adli bilirkişilik hizmeti (analiz ve mütalaa) gibi üç temel konuda birden hizmet sunan ülkemizin yegane Adli Tıp ve Adli Bilimler kuruluşudur. Bu üç hizmet içerisinde ilk sırada yer alan ve en fazla önemsediğimiz husus öğrencilerimizin yetkin birer Adli Bilimler uzmanı olarak yetişmesidir.

Gelecek yıllarda da devam etmeyi planladığımız değerlendirme anketine katıldığınız için teşekkür ederiz.

Adli Tıp Enstitüsü