2016-2017 GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA MÜLAKAT SINAVINA GİRECEK ADAYLARIN DİKKATİNE

2016-2017 Eğitim öğretim yılı güz yarıyılında Enstitümüz Yüksek Lisans ve Doktora kontenjanlarına başvuru yapan öğrencilerin mülakatları 16-17 Haziran 2016 tarihleri arasında enstitümüz binasında gerçekleştirilecek olup adaylar geliş sırasına göre mülakata alınacaktır.

NOT: Adayların, başvuru esnasında beyan etmiş oldukları lisans / yüksek lisans not ortalamalarını gösteren ‘transkriptlerini’ (basılı ve onaylı), mülakat esnasında ve kesin kayıt sırasında yanlarında bulundurmaları zorunludur.

NOT: 2016-2017 kontenjan tablolarında belirtilen özel koşullar dikkate alınarak başvuruların yapılması gerekmektedir. İlanımızda belirtildiği üzere özel koşullara uygun olarak başvurmayan adaylar mülakata alınmayacak ve başvuruları iptal edilecektir.

Mülakat Adresi: İstanbul Üniversitesi

Adli Tıp Enstitüsü