2016 Yılı Aralık Ayı Mezunları

ece

Sosyal Bilimler Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Ece ARSLANOĞLU, Prof.Dr. M. Fatih YAVUZ danışmanlığında tamamladığı “Koşullu Salıverme ile Tahliye Olmuş Hükümlülerde Damgalanma Algısı ve Damgalanma ile Başa Çıkma Stratejileri Arasındaki İlişki”  başlıklı tezini 08 Aralık 2016 tarihinde başarıyla sundu.

can

can2

Sosyal Bilimler Anabilim Dalı doktora programı öğrencisi Can ÇALICI, Doç.Dr. Neylan ZİYALAR danışmanlığında tamamladığı “Bütünleşik Suç Kuramları Işığında Türkiye’de Suç Trendleri: Cumhuriyet Tarihine Retrospektif Bakış”  başlıklı tezini 23 Aralık 2016 tarihinde başarıyla sundu.

Sosyal Bilimler Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Canan KARADENİZ, Yrd.Doç.Dr. Z. Belma GÖLGE danışmanlığında tamamladığı “Çocukluk Çağı İstismarına Uğramış Bireylerin Yakın İlişkideki (Romantik) Bağlanma Stilleri Açısından İncelenmesi”  başlıklı tezini 29 Aralık 2016 tarihinde başarıyla sundu.

esra

Fen Bilimleri Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Esra BAYHAN, Doç.Dr. E. Hülya YÜKSELOĞLU danışmanlığında tamamladığı “Mikromanipülasyon ile İzole Edilen Tek Sperm Hücresinden MtDNA Tiplemesi İle Kimliklendirme”  başlıklı tezini 22 Aralık 2016 tarihinde başarıyla sundu.

tugba1 tugba2

Fen Bilimleri Anabilim Dalı doktora programı öğrencisi Tuğba ÜNSAL, Yrd.Doç.Dr. Gönül FİLOĞLU danışmanlığında tamamladığı “Gonozomal İndel Lokuslarına Ait Multipleks Kit Geliştirilmesi”  başlıklı tezini 27 Aralık 2016 tarihinde başarıyla sundu.

yakup

Fen Bilimleri Anabilim Dalı doktora programı öğrencisi Yakup GÜLEKÇİ, Doç.Dr. E. Hülya YÜKSELOĞLU danışmanlığında tamamladığı “Olay Yerlerinde Elde Edilen El Yapımı Yangın Çıkarıcılar Üzerinden Vücut İzi ve Biyolojik Bulguların Araştırılması”  başlıklı tezini 28 Aralık 2016 tarihinde başarıyla sundu.

ekim1

ekim2

Tıp Bilimleri Anabilim Dalı doktora programı öğrencisi Filiz Ekim ÇEVİK, Yrd.Doç.Dr. Hüseyin ÇAKAN danışmanlığında tamamladığı “Adli Bilimlerde Şizofreni Etiyolojisinde Rol Oynayan Bazı Viral Ajanların Araştırılması”  başlıklı tezini 28 Aralık 2016 tarihinde başarıyla sundu.