2016 Yılı Ekim Ayı Mezunlarımız

img-20161130-wa0001

Sosyal Bilimler Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Selda KÜÇÜK, Doç.Dr. Neylan ZİYALAR danışmanlığında tamamladığı “Siber Zorbalık Ölçeği Türkçe Uyarlaması”  başlıklı tezini 10 Ekim 2016 tarihinde başarıyla sundu.

vilson-karaj

Fen Bilimleri Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Vilson KARAJ, Prof.Dr. Müjgan CENGİZ danışmanlığında tamamladığı Majör Depresyonda Hipokretin Reseptör Gen Polimorfizmlerinin Araştırılması”  başlıklı tezini 10 Ekim 2016 tarihinde başarıyla sundu.

ciler-fulya-erkan

Fen Bilimleri Anabilim Dalı doktora öğrencisi Çiler Fulya ERKAN, Prof.Dr.Gürsel ÇETİN danışmanlığında tamamladığı Sudan Çıkarılmış Cesetlerde Kolloidal Slika Gradyen Santrifuj Metodu Kullanılarak Vücudun Dış Yüzeylerinden ve İç Organlardan Elde Edilen Diatomların Karşılaştırılması”  başlıklı tezini 27 Ekim 2016 tarihinde başarıyla sundu.

ciler-fulya-erkan2