2016 Yılı Mayıs Ayı Mezunlarımız

MEZUN 5mayısSosyal Bilimleri Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Murat BAKAR, Prof.Dr. A. Coşkun YORULMAZ danışmanlığında tamamladığı “Türk Toplumunda Tıbbi Malpraktis, Hekimler ve Sağlık Personeline Güven”  başlıklı tezini 05 Mayıs 2016 tarihinde başarıyla sundu.

MEZUN 23mayıs 3Sosyal Bilimleri Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Seda AKDEMİR, Yrd.Doç.Dr. Z. Belma GÖLGE danışmanlığında tamamladığı “İlkokul Öğrencilerinde Hayvana Yönelik Kötü Davranış ile Saldırganlık ve Empati Düzeyleri Arasındaki İlişki”  başlıklı tezini 16 Mayıs 2016 tarihinde başarıyla sundu.

MEZUN 23mayıs 5Fen Bilimleri Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Perihan Seda ATEŞ, Doç.Dr. A. Ata ALTURFAN danışmanlığında tamamladığı “Arıtma Tesislerindeki Atık Sularda Bakterilerin Fenotipik Yöntemlerle Tanımlanması ve Adli Bilimlerdeki Rolünün İncelenmesi” başlıklı tezini 17 Mayıs 2016 tarihinde başarıyla sundu.

MEZUN 23mayıs 4Fen Bilimleri Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Buse Sabiha BOZASLAN, Yrd.Doç.Dr. Hüseyin ÇAKAN danışmanlığında tamamladığı “Ağız Florasındaki Streptokokların Adli Bilimlerde Kimliklendirme Açısından Araştırılması” başlıklı tezini 17 Mayıs 2016 tarihinde başarıyla sundu.

MEZUN 23mayıs1Fen Bilimleri Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi İsmail BARBAROS, Doç.Dr. E. Hülya YÜKSELOĞLU danışmanlığında tamamladığı “Bulut Depolama Uygulamalarını Kullanan Bilgisayarların Adli Bilişim Açısından İncelenmesi” başlıklı tezini 17 Mayıs 2016 tarihinde başarıyla sundu.

IMG_20160530_115704Fen Bilimleri Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Dilara ÖNER, Prof.Dr. Salih CENGİZ danışmanlığında tamamladığı “El Yazısı İncelemelerinde Kullanılan Bireysel Karakteristiklerin Kanıt Değerinin Veri
Tabanındaki Frekanslara Göre Belirlenmesi”
 başlıklı tezini 30 Mayıs 2016 tarihinde başarıyla sundu.