2017 Yılı Aralık Ayı Mezunları

Sosyal Bilimler Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Gökalp METİN, Yrd.Doç.Dr. Y. Tunç DEMİRCAN danışmanlığında tamamladığı “Avukatların Adli Bilimlere Hakimiyeti” başlıklı tezini 01 Aralık 2017 tarihinde başarıyla sundu.

Sosyal Bilimler Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Ahmet YILMAZ, Doç.Dr. Neylan ZİYALAR danışmanlığında tamamladığı “Madde Etkisi Altında Suç Mağduriyeti” başlıklı tezini 13 Aralık 2017 tarihinde başarıyla sundu.

Sosyal Bilimler Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Meltem KURUTAŞ, Prof.Dr. Erdinç ÖZTÜRK danışmanlığında tamamladığı “Siber Zorbalık ve Siber Mağduriyet ile İnternet Bağımlılığı ve Çocukluk Çağı Travmaları Arasındaki İlişki” başlıklı tezini 21 Aralık 2017 tarihinde başarıyla sundu.

İstanbul Üniversitesi © 2018 All Rights Reserved