2017 Yılı Nisan Ayı Mezunları

Sosyal Bilimler Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Feyza YEDİKARDEŞ, Doç.Dr. Neylan ZİYALAR danışmanlığında tamamladığı “Bireylerde Mağduriyet Riski ve Suç Korkusu: LGBTIQ Örneklemi”  başlıklı tezini 04 Nisan 2017 tarihinde başarıyla sundu.

kadirdastan

Fen Bilimleri Anabilim Dalı doktora öğrencisi Kadir DAŞTAN, Doç.Dr. E. Hülya YÜKSELOĞLU danışmanlığında tamamladığı “Adli Bilimlerde Yüksek Isıya Maruz Bırakılmış İnsan Kemiklerinde ve Diş Örneklerinde Organik ve İnorganik Temelli DNA Çekitleme Tekniklerinin Karşılaştırılması ve DNA Profillemesindeki Önemi”  başlıklı tezini 04 Nisan 2017 tarihinde başarıyla sundu.

mugecombas

Sosyal Bilimler Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Müge ÇOMBAŞ, Doç.Dr. Erdinç ÖZTÜRK danışmanlığında tamamladığı “Fibromiyalji Vakalarının Çocukluk Çağı Travmaları ve Disosyatif Yaşantılar Açısından Değerlendirilmesi”  başlıklı tezini 27 Nisan 2017 tarihinde başarıyla sundu.