2017 Yılı Temmuz Ayı Mezunları

Fen Bilimleri Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Esra İŞAT, Prof.Dr. Salih CENGİZ danışmanlığında tamamladığı “Metil Kaybeden Pigmentlerden Yararlanarak Mürekkep Yaş Tayini” başlıklı tezini 05 Temmuz 2017 tarihinde başarıyla sundu.

Fen Bilimleri Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Alpen ORTUĞ, Doç.Dr. E. Hülya YÜKSELOĞLU danışmanlığında “On SNP Lokusunun Genetik Polimorfizminin Nikotin Bağımlılığı ile İlişkilendirilmesi” başlıklı tezini 12 Temmuz 2017 tarihinde başarıyla sundu.

Sosyal Bilimler Anabilim Dalı doktora öğrencisi Burcu TÜRK, Prof.Dr. M. Fatih YAVUZ danışmanlığında tamamladığı “Madde Kullanımında Yakalanma Risk Algısının Caydırıcı Etkisinin Değerlendirilmesi”  başlıklı tezini 17 Temmuz 2017 tarihinde başarıyla sundu.

Tıp Bilimleri Anabilim Dalı doktora öğrencisi Kazım Hilmi OR, Prof.Dr. M. Fatih YAVUZ danışmanlığında tamamladığı “Renk Görmesi Normal Olan Tanıkların, Farklı Renksel Özelliklerdeki Yapay Işık Kaynakları ile Aydınlatılmış Nesne Renklerini Algılamaları”  başlıklı tezini 17 Temmuz 2017 tarihinde başarıyla sundu.