3. Uluslararası Arap Adli Bilimler ve Adli Tıp Konferansı – Riyad, Suudi Arabistan

Enstitü müdürümüz Prof.Dr. Faruk AŞICIOĞLU, Arap Adli Bilimler ve Adli Tıp Topluluğu (ASFSFM)  tarafından düzenlenen ve NAUSS (Naif University of Security Science) üniversitesinin ev sahipliği yaptığı, 21-23 Kasım 2017 tarihleri arasında Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad şehrinde gerçekleşen 3. Uluslararası Arap Adli Bilimler ve Adli Tıp Konferansı’na, üniversitenin davetlisi olarak katılmış olup “Forensic Sciences and Expert Witness in Turkish Legal System: A New Legislation (Türk Hukuk Sisteminde Adli Bilimler ve Bilirkişilik: Yeni Mevzuat” isimli sunumu yapmıştır. İlgi uyandıran ve bitiminde çok sayıda sorunun geldiği konuşmada kısa süre önce yürürlüğe giren Bilirkişilik yasası ve ilgili yönetmelik detaylı olarak anlatılmıştır.

Konferanstan kareler….

İstanbul Üniversitesi © 2018 All Rights Reserved