Adli Tıp Enstitüsü Müdürü Prof.Dr.Faruk Aşıcıoğlu’nun 2017-2018 Akademik Yılı Mesajı

Değerli Öğrenciler,

Öncelikle hepinize hoş geldiniz diyor, aramıza katılmış olmanızdan dolayı memnuniyetimi belirtmek istiyorum. Eğitim kurumları binaları ile değil eğitim kadroları, eğitime destek veren çalışanları ve her şeyden önce öğrencileri ile canlıdır.  Adli Tıp Enstitüsü olarak sizlerin enstitü koridorlarında dolaşmaya başladığı bu günlerde varlığınızın çalışmalarımıza sinerji kattığını, zaten dinamik olan kadromuzu ziyadesi ile dinamik kıldığını belirtmek isterim.

Adli Tıp Enstitüsü olarak eğitim, araştırma geliştirme, rutin analiz ve bilirkişilik hizmetleri olmak üzere üç alanda hizmet vermekteyiz. Bu üç alandan en fazla önemsediğimiz sizlerin eğitimidir. Şimdiye kadar birçok mezunumuz Adli ve İdari Yargı Üst Derece Mahkemeleri’nde, Adalet Bakanlığı’nda, Adalet Akademisi’nde, Hakimler Savcılar Kurulu’nda, Emniyet Teşkilatında, Adli Tıp Kurumu’nda, Üniversite kadrolarında ve daha saymakla bitmeyecek birçok kurum ve kuruluşta çok önemli mevkilerde çalışmış ve halen çalışmaya devam etmektedir. Aramıza bu yıl katılan siz gençlerin, eğitimine devam eden öğrencilerimizin ve mezunlarımızın varlığı bizi mutlu etmektedir.

2017-2018 Akademik Yılı’nın bu ilk günlerinde hepinize başarılar diler, tüm kadromuz ile her zaman sizlerle iletişime açık olduğumuzu belirtmek isterim.

Prof.Dr.Faruk Aşıcıoğlu

Adli Tıp Enstitüsü Müdürü