Çocuk İstismarı ve İhmaline Adli Tıbbi ve Psikolojik Yaklaşımlar

İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Adli Tıp Enstitüsü işbirliği ile gerçekleştirilen Çocuk İstismarı ve İhmaline Adli Tıbbi ve Psikolojik Yaklaşımlar Eğitimi tamamlandı.

Eğitime ön kayıt yaptırıp, kontenjan sınırından dolayı katılamamış olan ve eğitime katılmak isteyen tüm akademisyen, öğrenci ve meslektaşlarımız için Çocuk İstismarı ve İhmaline Adli Tıbbi ve Psikolojik Yaklaşımlar Eğitimi’nin ikinci oturumu için ön kayıt talepleri başlamıştır. Eğitim tarih ve programı bilahare duyurulacaktır.

Ön kayıt yaptırmış olup da kontenjan nedeniyle eğitime katılamayanlar ve ön kayıt yaptırmak isteyenler için yeni dönem ön kayıt başvuruları alınmaktadır. Eğitimler kişi sayısı ile sınırlı olduğundan lütfen başvurularınızı geciktirmeyiniz.

Müracaat için mesai saatleri içerisinde  0506 3672381 no’lu telefonu arayabilirsiniz.

Eğitim ile ilgili tarih, program ve güncel duyurular için lütfen İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ve enstitü web sitemizi düzenli aralıklar ile takip etmeyi unutmayınız.