Gujarat Adli Bilimler Üniversitesi (GFSU) ve Adli Tıp Enstitüsü

1

Hindistan’ın tematik adli bilimler üniversitesi Gujarat Adli Bilimler Üniversitesi’nden (GFSU) idari sorumlusu C.D. Jadeja ve Dekan Prof.Dr. S.O. Junare’den oluşan yetkili heyet Adli Tıp Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Faruk Aşıcıoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaret esnasında öğrenci ve akademisyen değişimleri başta olmak üzere uluslararası akademik işbirlikleri görüşüldü. Toplantıda Arş.Gör. Sharon Sibel Ramadanoğlu enstitümüz hakkında tanıtıcı bir sunum yaparken, Prof.Dr. Junare de akademik kadromuz ve enstitü müdürümüz Prof.Dr. Faruk Aşıcıoğlu’na GFSU’yu tanıttı. Toplantı sonrası Adli Tıp Enstitüsü Adli Bilimler Laboratuvarları’nı ziyaret eden heyet ile görüşme karşılıklı iyi niyet dilekleriyle sona erdi.