İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü 2015 – 2016 Eğitim Öğretim Yılı Başlangıç Töreni

İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü, 30 Eylül 2015 tarihinde saat 9.30’da Enstitü’nün 1. dersliğindeki ilk  Adli Tıp Dersi öncesinde gerçekleştirilen törenle yeni eğitim yılına başladı. Baştan sona düzgün diksiyonu ile araştırma görevlisi Filiz Ekim Çevik tarafından takdim edilen tören, araştırma görevlisi Can Çalıcı tarafından Enstitünün  tanıtım sunumuyla başladı. Tören Enstitü Müdür Vekili Prof. Dr. Faruk Aşıcıoğlu’nun hoş geldiniz konuşmasının ardından Anabilim Dalı Başkanları ve törene katılan öğretim üyelerinin kendi mesleki yaşam ve Enstitü ile ilgili anılarını da içeren anekdotlarla devam etti. Tören Enstitümüzün en yeni Bilim Doktoru Dilek Salkım İşlek’in konuşmasının ardından başarılı akademik yıl temennileri ile sona erdi.

Açılışa ait fotoğraflar için lütfen tıklayınız.