İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğrencileri Birliği’nin Adli Tıp Enstitüsü’nü Ziyareti

İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nde bu yıl Mayıs ayında gerçekleştirilen Ekafarma zirvesinde Adli Eczacılık ve Adli Tıp Enstitüsü’ne ilişkin Doç. Dr. Beril ANILANMERT’in gerçekleştirdiği sunum sonrası 14 Aralık 2017’de Adli Tıp Enstitüsünü daha yakından tanımak için IUPSA (İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğrencileri Birliği) üyelerinin de dahil olduğu adli eczacılığa ve adli bilimlere ilgi duyan 30 seçkin eczacılık öğrencisi, IUPSA’nın ve Doç. Dr. Beril ANILANMERT’in ortak organizasyonu ile Enstitümüze ziyaret gerçekleştirdiler.

Doç. Dr. Beril ANILANMERT, Doç. Dr. Hüseyin ÇAKAN, Arş. Gör. Fatma ÇAVUŞ ve laborant Murat YAYLA’nın gerçekleştirdiği sunumları ilgiyle dinleyen eczacılık öğrencilerine Adli Toksikoloji, Adli Mikrobiyoloji ve Adli DNA laboratuarları tanıtıldı ve bu alanlarda neler yapıldığı ilginç vaka sunumlarıyla anlatıldı.

İstanbul Üniversitesi © 2018 All Rights Reserved