İstanbul Üniversitesi SEM’de Adli Biyoloji ve Adli Genetik Temel Eğitimi

İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Faruk Aşıcıoğlu ve değerli öğretim üyesi Doç. Dr. Hülya Yükseloğlu’nun eğitmenliğinde İstanbul Üniversitesi SEM’de “Adli Biyoloji ve Adli Genetik Temel Eğitimi”  verilecek.

9- 10 ve 16- 17 Nisan 2016 tarihlerinden gerçekleştirilecek eğitimi tamamlayan kursiyerler adli biyoloji ve adli genetik alanındaki temel kavramlar, kabul görmüş terminoloji, olay yerinden biyolojik örnek toplama, sevk etme, adli genetikteki analiz yöntemleri, temel adli genetik istatistiği, adli genetik raporlarının değerlendirilmesi,nesep davalarında ve adli genetikle ilgili diğer davalarda uygulanan hukuki mevzuat, moleküler genetik incelemelerin etik yönü konularında temel bilgiye sahip olacaklardır.

Eğitime biyoloji, moleküler biyoloji, tıbbi biyoloji, biyoteknoloji, kimya, hemşirelik, tıp fakültesi lisans öğrencileri ile mezunları katılabilecekler.

Ayrıntılı bilgi ve önkayıt için bu linki tıklayınız.Adli Biyoloji ve Adli Genetik Temel Eğitimi