Lozan Üniversitesi’nde Adli Bilimler ve Kriminoloji Yaz Programı

Lozan Üniversitesi Ceza Adaleti Fakültesi’nde (École des Sciences Criminelles – ESC, University of Lausanne) Adli Bilimler veya Kriminoloji alanında eğitim gören doktora öğrencilerine 4 günlük bir program sunulmuştur. Programın amacı doktora öğrencilerinin ağlarını genişletmeleri ve doktora araştırmaları için disiplinler-arası genel yeteneklerini geliştirmelerini sağlamak, aynı zamanda onları profesyonel kariyerlerine hazırlamaktır. Program, doktora öğrencilerinin kendi çalışmalarını sözlü sunum ve poster seansları ile paylaşmalarına olanak tanıyarak aktif katılımlarını desteklemektedir.

Tarih: 28-31 Ağustos 2017
Hedef kitle: Tezlerini adli bilimler veya kriminoloji alanında çalışan uluslararası doktora öğrencileri
Ücret: Oda seçimine göre ücretler; tek kişilik odada konaklama 800.00 CHF, iki kişilik odada konaklama 650.00 CHF ve üç kişilik odada konaklama 600.00 CHF olarak belirlenmiştir.
Müracaat ve iletişim: Lydie Samie, ESC Doktora Programı Koordinatörü
                                       e-posta: esc-doctoral-program@unil.ch
Program detayı, içerik ve konuşmacılar yakın zamanda duyurulacaktır. Program ile ilgili daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.