Open Doors: Russian Scholarship Project

Rusya kapılarını uluslararası öğrenciler için ardına kadar açıyor!

20.11.2017

Dünyanın dört bir yanından gelen öğrenciler, Açık Kapı: Rus Burs Projesi (Open Doors: Russian Scholarship Project) sayesinde, Rusya ve dünyanın en iyi üniversitelerinden birinde artık ücretsiz yüksek lisans eğitimi imkanına sahipler. Açık Kapı: Rus Burs Projesi, Rusya’nın yüksek lisans adayı öğrenciler için ilk uluslarası yarışmasıdır. Yarışma Rusya Eğitim ve Bilim Bakanlığı ve Rossotrudnichestvo Federal Bürosu desteğiyle yürütülmektedir.

Katılımcılar için online portfolyo yüklemek için tarih aralığı 1-31 Aralık 2017 olarak duyurulmuştur. Başvuranlar arasından portfolyo yarışmasında başarılı olanlar, 25 Ocak-6 Şubat 2018 tarihleri arasında final değerlendirme için online teste tabi tutulacaktır. Yarışma sonuçları 20 Şubat’ta duyurulacaktır.

Katılım şartları ve detaylı bilgi için tıklayınız.

İstanbul Üniversitesi © 2018 All Rights Reserved